06.04.2023

Fin start på påsken


Da er båten klar for fiske
Da Yr meldte sol og lite vind ble det lagt inn litt ekstra fri i uken før påske. Båten ble satt ut på palmesøndag og klargjort til fiske på mandag. Vinteren har fortsatt ikke sluppet taket og gradestokken viste -8 grader mandag morgen. Det er litt i kaldeste laget, men når solen tittet frem ble det fort plussgrader:). Skjedde svært lite på mandag, mistet en ørret på ca 50 rett ved båten og to napp var det som skjedde. 

Nydelig start på dagen
Ny tur på onsdag i samme vær, klart og kaldt på morgen. Vanntemp. viste kun 2 grader og det er litt i kaldeste laget for ørreten, den blir nok litt mer aktiv med 2-3 grader varmere vann. I det nydelige været greide jeg å lure på en ørret, den ble merket og satt fint tilbake. Håper på en eller to turer til senere i påsken. Deilig at sesongen er i gang :)

Dagens eneste ørret på ca 50 cm
Norsjø Trolling merker all fisk over 50 cm med trekantklipp i fettfinnen, dette for å registrere gjenfangst. Alle fisk over 60 cm blir prøver sendt inn til fylket. Det blir spennende og se på antall gjenfangst i årene som kommer :)

Alle ørret over 50 cm blir merket med liten trekant klipp i fettfinnen

Værtype: Sol
Vind: Nord/stille
Vann: 2-2,5 grader
Luft: -8/+10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar