17.07.2019

Guttetur til Tuddal

 
Aslak og Knut med Våtjønn i bakgrunn
Årets guttetur med Ole Jan, Jesper, Knut, Anders og meg selv gikk i år til Tuddal. Helt ukjent område for oss, men med mange fiskevann i område burde det være gode muligheter.  Etter en matbit i hytten og en liten runde rundt kartet gikk turen opp til Våtjønn, fint lite vann som ligger i Bondal turområde. Videre derfra gikk vi opp til Vindsjåen, regulert vann som ligger ca 950 moh. Når det gjelder fiske var den ikke å bett, vi fikk kun noen småfisk, Vindsjåen var i tillegg veldig nedtappet så det var vanskelig å her fiske uten båt.
 
Anders og Jesper i Blåtjønn
Dagen etter gikk turen til Blåtjønn, ligger i Reisjå, liten grend i Tuddal kommune. Vi brukte noen timer her, det ble mange kast og det meste ble prøvd, men fisken var rett og slett ikke på bett. Ole Jan fikk en pen stekefisk ellers var det kun småfisk.

Fin fisk i Blåtjønn
 Vi hadde en fin tur til Tuddal, mange fine vann og nydelig natur - fisken var derimot vanskelig å lure. Vi tar gjerne turen igjen, det er ett område som er vel verdt flere besøk. Legger ved noen flere bilder fra turen.

Vakker natur i Tuddal

Vindsjåen, stor regulert innsjøLiten "selfie" med fullmånen i bakgrunn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar