16.07.2024

Fisketur med Kroken

Etter regnet ble været bra utpå ettermiddagen

Etter noen dager på fjellet med spinnfiske fristet det med en trolling tur igjen. Jon Olav i Team Kroken hadde ledig plass i kveld så da ble jeg med på en liten kveldstur. Været klarnet opp etter mye regn på formiddagen så trua var på topp som vanlig. Vi greide å lure en fin ørret på 75 cm som ble merket og satt pent tilbake. 

Lang ørret som har litt å gå på i forhold til vekt
Værtype: Sol/overskyet
Vind:
Vann: 17-19 grader
Luft: 20 grader

15.07.2024

Fin fjelltur med god fangst

Knut og Aslak etter en kveld på Tveitvann
Langhelg i Vinje gav gode fangster, vi hadde med oss ca 120 stk fin ørret hjem igjen. Været var veldig variert med både sol og regn, men hva gjør vel det når fisken biter. Vi fisket fra onsdag til søndag i Tveitvann, Songadammen og noen småvann på Haukeli. DUO wobbler i ulike typer var det som ga best fangst.

Tveitvann
Songadammen

Ole Jan med fin fisk på 5-600 g

09.07.2024

Ny PB på Anders

Anders med ny PB

Det har ikke blitt mye fisking på Norsjø i sommer da flom har ødelagt hele Juni fisket. Nå er det normal vannstand og vanntemp er kommet opp i 15 grader. Yr meldte bra vær så jeg og Anders tok en tur, planen var å fiske mellom natten. Under utsett på stang 3 gikk det på en skikkelig plugg, fantastisk fin ørret som var merket fra før. Da var det bare å senke skuldrene og vente på neste fisk tenkte vi. Vi ventet i 12 timer men neste fisk kom dessverre ikke. Nå blir det fjellfiske i noen dager..:)
Fisken ble selvfølgelig satt tilbake 

God K-faktor på denne

 Værtype: Sol
Vind: stille/øst
Vann: 15-16 grader
Luft: