27.05.2024

Norsjø Trolling Konkurranse 2024

Anders med dagens gjedde

Da var årets konkurranse over, en lang økt med en liten pause på natta da det kom inn litt uvær med lyn og torden. Min sønn Anders var med og vi hadde trua og kjørte på i 20 timer men vi greide ikke lure noen ørret i dag. Vi hadde flere følgefisk på LiveSight, et par napp og ei gjedde så vi sier det hvert fall ikke ble munk. Team Troutman vant (som vanlig) med størst fisk, Team Brosjan vant med flest tellefisk i lengde. En fin natt med 20 påmeldte båter, men svært vanskelige forhold, det ble kun fanget 15 tellefisk. Takk til Norsjø Trolling for et fint arrangement og Team Troutman, Team Kroken og E. Aarhus Transport for sponsing av premier.

Team Troutman med vinnerfisken på 81 cm

Fin morgen på Norsjø etter uværet på natta

13.05.2024

Vellykket tur

Anders med svææær gjedde

Hadde med meg to ivrig fiskekompiser i båten i dag, Anders (min sønn) og Martin, håpet var selvfølgelig storfisk. Vi startet tidlig og rett etter utsett mistet vi en fin fisk, synd. Like etter gikk det på en til som satt, Martin drillet den fint inn, ørret på 65 cm og ny PB på han - moro! Vevsprøve ble tatt før den ble satt tilbake. Timene gikk og da vi begynte å miste trua bet det på nytt - fast fisk. Anders kjempet inn en stor gjedde på 1 meter - da ble det to fornøyde fiskere og en svært vellykket tur!!

Martin med flott ørret
Værtype: Sol
Vind: Stille
Vann: 6-9 grader
Luft: 5-16 grader

12.05.2024

Fin tur

Vakkert
Da endelig finværet og varmen kom ble det fisking. Reiste ut etter jobb på onsdag, fisket frem til mørket kom. Greide å lure på et par fine på kvelden, fikk tatt vevsprøver på begge før de ble satt tilbake. Startet tidlig neste dag, hadde virkelig trua. Finvær og tro hjalp lite, fisken ville ikke, hadde ett napp det var alt som skjedde.

Fin fisk 
Værtype: Sol/overskyet
Vind: Sør/stille
Vann: 6-7 grader
Luft: 5-16 grader