12.08.2018

Vellykket arrangement

Før start på Ulefoss gjestebrygge
 
Det ble ett vellykket arrangement av introduksjon av trolling fiske på Norsjø. Norsjø Trolling stilte med 7 fullriggede trolling båter, hvor 11 deltagere fordelte seg. Vi startet kl 09:00 og fisket fram til kl 15:00, jeg hadde selskap av Hjalmar Solbjør fra Akkerhaugen.


Hjalmar med Norsjø ørret
Resultatet av dagens fiske må vi si oss fornøyd med, vi hadde to undermålere i båten og et bra utras på riggen, fisken ville ikke bli med helt inn, men Hjalmar fikk kjøre den litt før han glapp. Rett før vi skulle avslutte, rykket det til i den ene stangen, ny fisk på kroken. Denne gang ble den med i båten, feit og fin  Norsjø ørret på 52 cm.

Feit og fin Norsjø ørret
Legg merke til at ørreten har en del fiskelus på seg, dette er mest sannsynlig pga varmen. Fant en artikkel relatert til fisk i Mjøsa hvor dette er helt vanlig i varmt vann. I artikkelen informerer NIVA-forsker Atle Rustadbakken om fiskelus i Mjøsa. Atle som er en av driverne bak Trolling Adventure var jeg med på fisketur tilbake i 2011, dette var faktisk et av de første innlegg jeg hadde på bloggen min. Se innlegget her. Trolling Adventure har også innledet samarbeid med Shark Cannonballs dyprigglodd, se reportasje og video.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar